Contact met je baby

Sinds enkele jaren heb ik contact met een ziel van een meisje die graag wil incarneren en pas sinds kort is die mogelijkheid daar. Ik heb het huisje, boompje beestje en dus voel ik dat de tijd rijp is. Ik vind het zo bijzonder om al in contact te mogen zijn met Emmeline (zo noem ik haar voor nu) en zij brengt mij heel veel. En door haar ben ik ook geïnspireerd om een nieuw project op te zetten. Ik wil graag met andere mama’s-to-be samenkomen om samen in contact te staan met elkaar en met onze baby’s. Een soort vrouwencirkels speciaal voor toekomstige moeders.

Op zulke avonden komen we samen om te praten, luisteren, zingen, creatief bezig te zijn, te mediteren en te visualiseren. Een samenkomst om in je kracht te komen als vrouw en als moeder.

Elke wekenlijkse samenkomst zal anderhalf uur duren en vindt plaats op De Vuurplaats te Heerhugowaard. De invulling van elke avond zal variëren. De kosten zijn p.p. 15 euro, inculsief thee, water en versnaperingen. Aanmelden van tevoren in gewenst, maar je hoeft niet elke bijeenkomst te komen. Vrijheid, blijheid!

Kort samengevat:

  • In respect en liefdevol samenkomen van toekomstige moeders;
  • Verbinding leggen met elkaar, maar bovenal met je ongeboren kindje;
  • In openheid en creatief samenzijn groeien;
  • Het wekenlijks samenzijn duurt anderhalf uur, neemt plaats in De Vuurplaats te Heerhugowaard en kost 15 euro per keer.

    Lijkt het je leuk? Meld je dan aan en dan laat ik je weten wanneer we gaan starten!
Advertenties