Energetische genezingsmethode

Ik heb jarenlang met enthousiasme gebruikt gemaakt van verschillende helingstechnieken zoals klassieke en kundalini reiki, aura- en chakrahealing en magnetiseren. Ik gaf ook verschillende cursussen om de kennis door te geven. Maar nu voel ik de behoefte om deze kennis en gave om te helen niet langer onder te verdelen in hokjes. Het werken met energie hoort vrij te zijn. Daarom bied ik een ‘nieuwe’ vorm aan van energetische genezing.

Binnen een tot maximaal twee uur leer ik je verschillende manieren van energetische genezingsmethodes zodat je jezelf en anderen kunt helen op een wijze die bij jou en dat moment past. Ook zorg ik ervoor dat je (nog meer) wordt geopend om de genezende energie te ontvangen en door te geven. Je kunt deze methode zowel bij mij, bij jou (tegen vergoeding van de reiskosten) als online leren. Het voordeel van de online methode is dat je je eigen sfeer kunt creëren en lekker thuis kunt nagenieten van de werking.

De bedoeling is om een nieuwe vorm van genezing aan de man te brengen die simpel, puur en vrij is. Er zijn geen graden of levels, er is geen uitgebreid boekwerk dat je dient te lezen en deze methode duurt ook geen uren om onder de knie te krijgen. En toch is de uitwerking erg krachtig.

Enkele voorbeelden van de uitwerking zijn:
– Duizelingen en een licht gevoel;
– Warme tintelingen;
– Heldere inzichten;
– Vermindering of genezing van klachten;
– Een andere levenshouding.

De kosten voor deze methode zijn 50 euro. Waarom dit bedrag? Ik wil dat het voor iedereen toegankelijk is en daarom is de prijs zo laag.

Deze methode is te leren door iedereen, jong of oud, man of vrouw. Neem gerust contact op voor vragen of om je aan te melden.

Na het volgen van deze korte cursus, kun je je aanmelden bij de Facebookgroep van Holistisch Centrum Gaia. Hier kun je ervaringen uitwisselen en contact houden met andere cursisten en gelijkgestemden.

Deze methode is geen vervanging van reguliere gezondheidszorg. Neem verantwoordelijkheid en ga met klachten altijd eerst langs je huisarts. Holistisch Centrum Gaia neemt geen verantwoording voor je zelfgekozen pad naar genezing.

Advertenties